Zwanger enzo | Overig
15672
page-template-default,page,page-id-15672,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Homeopathie

Bij verloskundigenpraktijk Zwanger&Zo wordt naast de verloskundige begeleiding, ook homeopathische begeleiding aangeboden in en rondom de zwangerschap. Willeke Bosscha is homeopathisch verloskundige en zij begeleidt vrouwen met allerlei kwalen in de zwangerschap, tijdens de bevalling en het kraambed.

Homeopathie is een veilige manier om in de zwangerschap kwalen te verminderen of te verhelpen. Door verdunde natuurlijke middelen wordt het lichaam geprikkeld tot herstel. Deze middelen hebben geen bijwerkingen en zijn niet risicovol voor de ongeboren baby.

Voor meer informatie over homeopathie kunt u op www.zwanger-enhomeopathie.nl kijken, een mail sturen naar info@zwanger-enhomeopathie.nl of één van de verloskundigen naar meer informatie vragen.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan. Voor actuele informatie: kijk op de website van KNOV

Waarneming

Binnen de praktijk proberen wij zoveel mogelijk vakanties en ziekte onderling op te vangen om de continuiteit van zorg te blijven behouden. Het kan gebeuren dat dit niet haalbaar is. Er kan dan een vervangend verloskundige aanwezig zijn in de praktijk. Haar aanwezigheid wordt kenbaar gemaakt bij de balie van de assistente.

Tarieven

Alle kosten voor onze zorgverlening wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Indien u niet verzekerd bent zult u de kosten zelf moeten betalen.

KNOV

Onze verloskundigenpraktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging van verloskundigen, de KNOV (Koninklijke Vereniging van Verloskundigen).

Alle verloskundigen die werken in onze praktijk zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister van de beroepsvereniging. Hierin wordt bijgehouden dat alle verloskundigen voldoende bijscholingen volgen om hun deskundigheid te bevorderen.

Studenten

Wij vinden het in de praktijk belangrijk om de toekomstige verloskundigen goed op te leiden. Het kan gebeuren dat er een verloskundige in opleiding meeloopt in de praktijk. Dit wordt altijd aangekondigd met een brief bij de assistente. Indien u het niet prettig vindt als er een verloskundige in opleiding aanwezig is, kunt u dit aangeven bij de assistente of bij de verloskundige.

Cursussen

Data 2018:

8 februari

19 april

17 mei

21 juni

12 juli

23 augustus

20 september

25 oktober

15 november

13 december

 

  • Zwangerschapsyoga via Yogism. https://www.yogism.nl 
  • Voorlichtingsavond ‘Bevallen in Rotterdam Noord’, deze avond wordt 1x per maand verzorgt in het Franciscus Gasthuis.
  • EHBO voor kinderen en zuigelingen. Voor informatie klik hier.
Klachten of ontevreden

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige. Daarom doen wij er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige en andere professionals in de praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.

Bespreek je klacht met de verloskundige

Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens niet tevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om met je te praten.

Schakel onze klachtenfunctionaris in

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij zijn onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag via 088-0245123. Je kunt ook een email sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.

Voor meer informatie zie ook www.klachtverloskunde.nl